Vizita comandantului Centrului Întrunit de Analiză și Lecții Învățate al NATO la HQ MNC-SE

 10-11-2021

Miercuri, 10 noiembrie 2021, comandantul Comandamentului Corpului Multinațional Sud-Est (HQ MNC-SE), generalul-locotenent Tomiță-Cătălin TOMESCU, a primit vizita comandantului Centrului Întrunit de Analiză și Lecții Învățate (JALLC), generalul de brigadă Bogdan CERNAT.
 
Programul vizitei a inclus o informare susținută de generalul de brigadă Bogdan CERNAT despre rolul JALLC în procesul de transformare al NATO  și despre eficiența și capacitatea de reacție a structurii pentru implementarea lecțiilor învățate în timp util.
 
În timpul vizitei, comandantul HQ MNC-SE a prezentat rolul, misiunile specifice etapei actuale de operaționalizare a Comandamentului precum și perspectivele de dezvoltare ale HQ MNC-SE în vederea obținerii Capabilității Operaționale Finale din anul 2024.
 
La finalul vizitei, generalul de brigadă Bogdan CERNAT a mulțumit comandantului HQ MNC-SE pentru oportunitatea de înțelege misiunea Corpului în cadrul Structurii de Forţe ale NATO. De asemenea, comandantul JALLC a evidențiat disponibilitatea structurii pe care o conduce de a oferi consultanță și  asistență pentru a dezvolta o capabilitate eficientă de utilizare a lecțiilor învățate la nivelul Corpului.

 

Top