Ceremonie militară de prezentare a personalului nou-sosit în Comandamentul Corpului Multinațional Sud-Est

 14.06.2022
În data de 14 iunie, la sediul Comandamentului Corpului Multinațional Sud-Est (HQ MNC-SE) din Sibiu, în prezența comandantului MNC-SE, generalul-maior Dragoș-Dumitru IACOB, s-a desfășurat o ceremonie militară dedicată prezentării personalului nou sosit în unitate.
detalii...


Performanță sportivă a unui ofițer din cadrul HQ MNC-SE

 03.06.2022
În week-end-ul 21-22 mai, maiorul Nicu-Daniel CONSTANTIN, din cadrul Comandamentului Corpului Multinațional de Sud-Est (HQ MNC-SE), din Sibiu, a participat la Concursul Internaţional de Ultramaraton de 24 de ore, desfășurat în Timișoara, sub egida Federației Române de Atletism.
detalii...


MNC-SE continuă pregătirea pentru exercițiul LOYAL LEDA 22

 17.05.2022
Marți, 17 mai 2022, la sediul Comandamentului Corpului Multinațional de Sud-Est (HQ MNC-SE), a avut loc încheierea etapei de planificare operațională a exercițiului LOYAL LEDA 22.
detalii...


Ceremonie militară în garnizoana Sibiu

 09.05.2022
Luni, 9 mai, locțiitorul comandantului Corpului Multinațional de Sud-Est, general-maior Constantin-Adrian CIOLPONEA, a participat la ceremonia dedicată aniversării Zilei Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial și Zilei Europei (9 mai), precum și a Zilei Independenţei de Stat a României (10 mai).
detalii...


Comandantul Componentei Terestre a armatei Poloniei a vizitat HQ MNC-SE

 28.04.2022
Joi, 28 aprilie, o delegație condusă de comandantul Comandamentului Componentei Operaționale Terestre (LOC-LCC) a Forțelor Terestre din Polonia, general-maiorul CZOSNEK Stanislaw, a efectuat o vizită de lucru la sediul Comandamentului Corpului Multinațional de Sud-Est (HQ MNC-SE).
detalii...


Ministrul Apărării Naționale a vizitat HQ MNC-SE

 11.04.2022
Luni, 11 aprilie 2022, ministrul Apărării Naționale, Vasile DÎNCU, a efectuat o vizită de lucru la sediul Comandamentului Corpului Multinațional de Sud-Est (HQ MNC-SE). Din delegație au mai făcut parte șeful Statului Major al Forțelor Terestre, gl.mr. Iulian BERDILĂ și șeful Direcției generale pentru armamente, gl.mr. Teodor INCICAȘ.
detalii...


Top