Vizită delegație militară din Republica Macedonia de Nord

 05.10.2021
Marți, 5 octombrie 2021, o delegație militară condusă de generalul de brigadă Simion TRAJKOVSKI, șeful J-5 Planificare Militară și Organizare a Forțelor din Statul Major al Forțelor Armate din Republica Macedonia de Nord, a efectuat o vizită la Comandamentul Corpului Multinațional de Sud-Est (HQ MNC-SE).
detalii...


Ceremonie militară de trecere în rezervă a generalului de brigadă Cristian TEGLAȘ

 04.10.2021
Luni, 4 Octombrie 2021, la sediul Comandamentului Corpului Multinațional Sud-Est (HQ MNC-SE) din Sibiu, în prezența șefului Statului Major al Forțelor Terestre, generalul-maior Iulian BERDILĂ și a comandantului Corpului Multinațional Sud-Est, generalul-locotenent Tomiță-Cătălin TOMESCU, s-a desfășurat ceremonia militară dedicată trecerii în rezervă a locțiitorului șefului de stat major pentru planuri, generalul de brigadă Cristian TEGLAȘ.
detalii...


Vizita Atașatului Apărării Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România la HQ MNC-SE

 30.09.2021
În data de 30 septembrie 2021, comandantul Comandamentului Corpului Multinațional Sud-Est (HQ MNC-SE), generalul-locotenent Cătălin-Tomiță TOMESCU, a primit vizita comandorului Matthew RODNEY NELSON, atașatul apărării Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România.
detalii...


Vizita Centrului de pregătire în domeniul informații pentru apărare la Comandamentul Corpului Multinațional Sud-Est

 07.09.2021
Marti, 7 septembrie 2021, o delegație din cadrul Centrului de pregătire în domeniul informații pentru apărare "General Nicolae Condeescu" (CPDIA) condusă de col.dr.ing. Dan COLESNIUC, a efectuat o vizită de informare la Comandamentul Corpului Multinațional Sud-Est (HQ MNC-SE) în cadrul căreia s-a întâlnit cu comandantul corpului, generalul-locotenent Tomiță-Cătălin TOMESCU precum și cu personalul din subordine.
detalii...


Prezentarea personalului nou-sosit la Comandamentul Corpului Multinațional Sud-Est

 07.09.2021
Luni, 6 septembrie 2021, la sediul Comandamentului Corpului Multinațional Sud-Est (HQ MNC-SE) din Sibiu, în prezența comandantului HQ MNC-SE, general-locotenent Tomiță-Cătălin TOMESCU, și a comandanților unităților militare din garnizoană, s-a desfășurat o ceremonie militară dedicată prezentării personalului nou-sosit în unitate.
detalii...


Ceremonii militare la sediul Comandamentului Corpului Multinațional Sud-Est

 02.08.2021
Astăzi, 2 august 2021, la sediul Comandamentului Corpului Multinațional Sud-Est (HQ MNC-SE) din Sibiu, în prezența șefului Statului Major al Forțelor Terestre (S.M.F.T.), generalul-maior Iulian BERDILĂ și a comandantului Corpului Multinațional Sud-Est (HQ MNC-SE), generalul-locotenent Tomiță-Cătălin TOMESCU, s-au desfășurat ceremoniile militare dedicate avansării și trecerii în rezervă a unui general, de avansare în grad a unor cadre militare precum și de prezentare a personalului nou sosit în unitate.
detalii...


Top